Februari 2020| het eerste slot geplaatst!

Op donderdag 20 februari is ook in het verzorgingsgebied van het thuiszorgteam Oud-Beijerland van Zorgwaard een start gemaakt met het installeren van slimme deursloten.

Wijkverpleegkundige Leoni Noordzij stond hier samen met de eerste cliënt feestelijk bij stil. Volgens Leonie is het nieuwe elektronische slot, te openen met een smartphone, erg handig in het geval van ongeplande zorg. Je hoeft dan na een noodoproep niet eerst op kantoor de sleutel van de cliënt op te halen. Daarnaast is het beheer en de controle op de sloten en sleutels met deze techniek veiliger.

Eetbare sleutel?!

Eerste slimme deurslot thuiszorg Oud-Beijerland geplaatst

Om de werking van de slimme sloten in Oud-Beijerland goed en veilig voor elkaar te krijgen, zijn alle mobiele telefoons van het thuiszorgteam Oud-Beijerland Oost inmiddels omgeruild. Als dank voor hun moeite kregen ze een eetbare, ouderwetse sleutel. Deze lekkernij geven we ook aan onze cliënten zodra zij in het bezit zijn van een slim slot.

Ook cliënten van andere zorgorganisaties krijgen slimme sloten. Dus niet alleen Zorgwaard werkt straks met de slimme sloten, maar ook Alerimus, Heemzicht en Careyn. Hierin trekken we samen op vanuit het project Slim Langer Thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *