December 2018 | borging SLT en Project Thuis in de kern

Slim Langer Thuis zal met deelprojecten meewerken aan een nieuw initiatief;  Thuis in de kern.

Thuis in de kern betekent dat cliënten voldoende tijd en aandacht ervaren. Persoonsgerichte zorg is hier een belangrijk onderdeel van. Cliënten (woonachtig op de intramurale locaties) voelen zich thuis en blijven onderdeel van de lokale samenleving.

Het project Thuis in de kern is gebaseerd op  het landelijke programma Thuis in het verpleeghuis.

De deelonderwerpen zullen erop gericht zijn dat we eigen regie en zelfredzaamheid van intramurale bewoners stimuleren, door gebruikt te maken van technologische ondersteuning zoals deze wordt ontwikkeld binnen Slim Langer Thuis.

Ook hierbij geldt dat er zoveel mogelijk integratie moet zijn van de technologie in de thuiszorg  en de gebruikte technologie in de intramurale locaties. Zie ook ons bericht van november aangaande het project Immanuel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *