Leveranciers


Toegang en alarmering

RED

Visie

RED biedt oplossingen aan voor het langer thuis wonen, denk hierbij aan personenalarmering, veilige en comfortabele toegang, producten voor hulp in huis en digitale communicatie met de mantelzorg.

RED maakt het mogelijk om ouderen op een veilige en gemakkelijke manier langer thuis te laten wonen door het aanbieden van een revolutionair systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om zorg op afstand aan te bieden doordat ouderen met één druk op de knop naar een toegewezen zorgverpleger kunnen bellen voor eventuele hulp. Door het beveiligde elektronische slot wat enkel door middel van een elektronische sleutel te openen is voorkomt u inbraak en creëert u een veilig gevoel onder de thuiswonende.


Ontwikkelaar-verbinder

Visie

We moeten in Nederland met minder mensen meer zorgdiensten leveren aan veel meer cliënten in verzorgingshuizen en vooral thuis. Deze verandering vraagt om een radicale koerswijziging in de manier waarop we samenwerken in de zorg. In de nieuwe generatie producten hebben we daarom alle elementaire aspecten van zorgalarmering, toegangscontrole en domotica zorgvuldig onder de loep genomen. Daarboven hebben we gekeken hoe organisaties hun processen hebben ingericht en kunnen gaan inrichten om de veranderende vraag in de markt te kunnen beantwoorden.

Het gebruik van geavanceerde sensoren, smartphones en tablets maken het mogelijk efficiënt en prettig samen te werken. Samenwerken met collega’s, waar die zich ook bevinden, maar zeker ook met mantelzorgers en cliënten. De snelheid waarmee deze nieuwe technologie onze manier van werken en leven gaat beïnvloeden wordt steeds hoger.

Het kunnen omarmen van deze nieuwe technologische mogelijkheden geeft organisaties meer slagkracht en consumenten meer grip op hun eigen leven. Vanuit deze visie ontwikkelde wij de laatste generatie producten en diensten van de Eurocom Group. Stuk voor stuk gebruiksvriendelijke en betrouwbare producten op basis van open standaarden in de markt.ICT en telecom

Visie

Privé en werk lopen daardoor in elkaar over. Dit moet ondersteund worden met middelen om altijd en overal veilig en mobiel te kunnen werken, op elk device. Dit betekent dat het voor organisaties steeds belangrijker wordt om een betrouwbare, fullservice ICT- en telecompartner te hebben met een gedegen kennis van alle (geïntegreerde) technologische mogelijkheden op het gebied van ICT en telecom, die u hierbij kan adviseren. Altronic is zo’n fullservice ICT- en telecompartner. Over alle ICT- en telecomdisciplines heen kunnen wij u integraal adviseren en in eigen beheer de oplossingen implementeren.

Dit biedt vele voordelen, zoals korte lijnen tussen alle betrokkenen. Daarnaast kan Altronic als één aanspreekpunt fungeren voor al uw ICT-diensten, cloudoplossingen, internet, vaste en mobiele telefonie, security en printers en copiers. Dit maakt Altronic de partner bij uitstek voor elke organisatie die naast specialistische ICT- en telecomkennis ook één aanspreekpunt zoekt. Voor nu, maar ook voor de toekomst.ICT en telecom

Visie


NC Automatisering is gevestigd in Oud-Beijerland, net onder Rotterdam. Wij leveren ICT- en telefoniediensten door heel Nederland aan verschillende branches. Van zorginstellingen en gemeentes tot industriële- en logistieke bedrijven en kantoorautomatiserin

NC Automatisering is gespecialiseerd in professionele, zakelijke ICT-diensten. Hierin zijn wij niet de enige, maar met onze aanpak maken wij het verschil. Wij zijn als sinds 1997 voor veel bedrijven de vertrouwde ICT-specialist. U profiteert altijd van een vast aanspreekpunt en dankzij onze persoonlijke aanpak en snelle service zorgen wij voor een ICT-omgeving die werkt. Altijd én overal.

Wij bieden verschillende ICT-producten en –diensten, afgestemd op de behoefte van uw bedrijfsvoering. Als Managed Service Provider verzorgen wij graag uw volledige ICT-omgeving. Van ontwerp en implementatie tot beheer en beveiliging. U profiteert van maximale beschikbaarheid, dankzij een up-to-date en schaalbaar ICT-systeem. En dit alles voor een heldere, vaste én scherpe prijs.