Januari 2019 | Werkbezoek branchevereniging Actiz

De toepassing van slimme technologie invoegen in het dagelijks werk blijkt niet altijd even makkelijk. En dat is jammer. Want zorgtechnologie kan het werk aantrekkelijker maken én vergroot de kwaliteit en de veiligheid van de zorg.

Branchevereniging Actiz is actief betrokken bij meerdere innovatie projecten en probeert kennis te verbreden binnen haar leden en de sector.

Vanwege onder andere het onderzoek van VWS is besloten om een delegatie van experts kennis te laten maken met de ontwikkelingen van Slim Langer Thuis.

In het gesprek werden voorbeelden en geleerde lessen over en weer gedeeld.  

Actiz gaf complimenten over de opzet en begreep dat sommige deelprojecten niet of maar nauwelijks op snelheid kwamen, waardoor het idee van een Hoeksch Menu nog niet volledig operationeel is.

Veel interesse was er voor het platform Open Care Connect (OCC). Dit platform moet volgens SLT namelijk een verbinding kunnen maken voor individuele leveranciers/zorgaanbieders en andere initiatieven.

Actiz zal het contact gaan maken met OCC om te onderzoeken hoe ver men al is met het initiatief en hoe ‘open” de omgeving is.

Een mooi resultaat dus van een goede sessie! Kennis delen = kennis vermenigvuldigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *