Augustus 2018| Lidmaatschap branche-/kennisorganisatieWDTM!

Omdat we binnen Slim Langer Thuis het streven hebben beschikbare mogelijkheden te verbinden zijn we lid geworden van de branche-/kennisorganisatie WDTM. https://www.wdtm.nl/

Logo WDTM

WDTM, waar zorg en techniek samenkomen, is de branche-/kennisorganisatie op het gebied van ‘Technology Enabled Care’ (zorgtechnologie), die organisaties die in elkaars verlengde werken als keten laat excelleren met als doel mensen met een ondersteuningsbehoefte te faciliteren in hun zelfstandigheid en kwaliteit van leven te optimaliseren. Altijd en overal. Om dit te realiseren, staan zorginnovatie en het borgen van integrale kwaliteit in de zorgketen hoog op de agenda van WDTM.

We streven ernaar om onze wensen en ideeën samen met de leveranciers een stapje verder te brengen. Er is heel veel mogelijk maar juist om het gebied van samenwerking binnen de branche kan wat ons betreft nog veel winst geboekt worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *