Juni 2018 |Pilot Apollostraat afgerond. Onze ontdekkingsreis gaat verder!

In oktober 2017 startten wij onze pilot van het Slim Langer Thuisconcept. In zes woningen aan de Apollostraat werden verschillende slimme voorzieningen in de woningenaangebracht. Dit alles om het langer zelfstandig thuis wonen gemakkelijker te maken.

De betrokken bewoners hebben vol enthousiasme alle voorzieningen getest. Dit heeft ons veel technische inzichten gegeven. Wat werkt er wel, wat kan beter en aan welke technische oplossingen is geen behoefte aan.

De pilot hebben wij samen met de betrokken bewoners afgesloten op
3 juni 2018. Maar onze ontdekkingsreis is nog niet afgelopen.
Wij gaan verder met het onderzoeken van diverse technische mogelijkheden.

Dit betekent dat wij in het najaar van 2018 starten met drie nieuwe testsessies.
Zo starten wij samen met het testen van onder andere een alarmzender (CQ5) voor onder andere zorgalarmering. Dit doen wij in met bewoners van een drietal wooncomplexen in Oud-Beijerland, Numansdorp en Strijen.

Slim Langer Thuis blijft actief voor de toekomst van de bewoners in de
Hoeksche Waard die langer zelfstandig thuis blijven wonen.

Blijf onze website volgen voor de meest recente informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *