17 april 2018 |Stage opdracht door Lukas Dessing

Als betrokken organisaties bij het Slim Langer Thuis werden wij door Lukas Dessing, student aan de School voor Journalistiek, benaderd.

Stage opdracht
Hij kreeg de opdracht om in zijn laatste schooljaar een journalistieke productie te maken over het overkoepelende onderwerp ‘Hervorming in de zorg’.

Daarom Slim Langer Thuis
“Ik heb gekozen voor het Slim Langer Thuis project omdat technologie er toe kan bijdragen dat zorgvragers en zorgverleners ‘ontlast’ en geholpen worden. Jullie zijn met dit project meerdere soorten technieken aan het testen en hopen straks een domotica-pakket aan te bieden. Dit pakket kan per persoon  verschillen omdat iedereen andere behoeftes heeft. Dit lijkt mij een hele mooie ontwikkeling.” aldus Lukas.

Het filmen
Lukas sprak met onze projectleiders Gerco Vijfhuize (Zorgwaard) en Gerda Huiskamp (HW Wonen). Daarnaast interviewde hij één van de deelnemers aan het pilot project, mevrouw Kuiper.

Het eindresultaat
De uiteindelijke film geeft duidelijk weer waar het Slim Langer Thuis project voor staat. Het eindresultaat kunt u hier bekijken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *