24 januari 2018 | Terugblik tweede bewonersbijeenkomst

Op 24 januari kwamen opnieuw de bewoners die met ons op ontdekkingstocht zijn, naar het Dorpshuis in Streona in Strijen. Zij namen hun mantelzorgers of familieleden mee. Vol enthousiasme werd er weer gesproken over de mogelijkheden en uitdagingen van de geïnstalleerde technische oplossingen

Terugblik
Het was dan ook een ochtend vol inbreng van alle aanwezigen. Zo evalueerde wij de aanpassingen die na het eerste overleg zijn uitgevoerd. De automatische verlichting, die het ’s nachts makkelijker maakt om vanuit bed naar andere ruimtes te gaan, is aan de wensen van de betrokken aangepast. Ook wordt er inmiddels gebruik gemaakt van de mantelzorg app. Deze wordt vooral handig ervaren als alarmering en het verkrijgen van de toegang tot de woning.
Tot slot was iedereen het er, net als in november al, over eens het slot mag niet meer weg!!

Wat moet er nog gebeuren?
Helaas moesten wij van onze kant laten weten dat een aantal aanpassingen in de software nog niet waren doorgevoerd. De reden hiervoor lag bij de leveranciers die meer tijd nodig hebben.

Nu op naar de laatste maanden van de ontdekkingstocht!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *