18 augustus| Bijeenkomst bewoners geslaagd

18 augustus 2017

Tijdens een goed bezochte bijeenkomst in Strijen zijn bewoners van het woningcomplex aan de Apollostraat in Strijen door Zorgwaard en HW Wonen voorgelicht over het aanstaande project domotica in hun woningen. Samen met HW Wonen willen we ervaring opdoen in de toepassing van allerlei voorzieningen die het mogelijk moeten maken om clienten langer thuis te kunnen laten wonen en ook zo lang mogelijk zelfstandig. Hierbij kun je denken aan toegangsdeurontsluiting op afstand (via een tablet en/of smartphone)), alarmering met directe spreekverbinding en GPS-signaal, beeld-beeld verbinding met familie/zorgverleners, automatische verlichting, op afstand kunnen bedienen van allerlei voorzieningen in huis, cameratoezicht etc. Bij 6 bewoners worden deze voorzieningen aangebracht en gaan zij en wij in de praktijk ervaren hoe dit bevalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *